BVC-besök och kubb

Idag var BVC-tanten här! Nina är visserligen svår att få in under kategorin tant, men hon jobbar på BVC i alla fall. Tilde, katterna och hemmet inspekterades och alla fick godkänt. Ester blev överlycklig över att någon såg henne och gosade gärna med Nina. Nina verkade inte avigt inställd hon heller. Efter kattgos och prat med föräldrarna blev Tilde väckt för kontroll. Den nya matchvikten uppmättes till 3064 g. Hon är en stor tjej nu!

Lite senare åkte familjen Hansson på sin hittills längsta utflykt. Ända till Vätterslund/Åbolid till Kent för den årliga Konsultgruppskubben. Tilde charmade alla såklart. Kan meddela för intresserade att herrarna vann (igen) men det var nog för att Tilde sov sig igenom hela eventet och inte kunde bidra på damernas sida.

Prinsessan ligger just nu i pappas famn och sover medan pappa spelar datorspel. Den som påstår att män inte kan göra två saker samtidigt har alltså fel. Bild på detta utlovas när pappan lämnat tillträde till sin dator så att mamman kan lägga upp bilder.

En reaktion på “BVC-besök och kubb

 1. Blir det allmän presskonferens? Turné för att visa upp T. för hela världen. Tydligen har somliga systrar fått privat visning.
  Finns planer på visning i större städer?
  Undringarna sprider sig blan delar av släkten.
  Rätt som det är kanske vi bara dyker upp.
  /leif
  (hur blir det nu …mormorsbror)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *