Helg i Göteborg

I fredags morse åkte hela familjen Hansson (människorna alltså) till Göteborg. Väl framme checkade vi in på hotell Odin och gick sedan hem till Herr och fru Alexandersson. Där fick vi god lasange till lunch (när Robban kommit hem, vilket tog sin lilla tid) och sedan begav vi oss iväg till Liseberg. Till Ulles stora glädje var ju någon tvungen att passa tilde så hon slapp att åka Balder å sånt. Mamma och pappa fick åka några attraktioner och spelade lite utan någon lycka. Vilken tur att vi har tur i kärlek istället. Tilde valde att avstå åkandet detta år, men kommer nog igen nästa sommar. På kvällen gick vi hem till Ulle och Robban igen, satt och tjötade några timmar innan vi drog oss till hotellet.

Tilde är i vagnen om någon undrar: Gissa vem som fotar?

Pappa och Robban spelar airhockey. Det blev 5-5: Tilde och Ulle

På lördagsmorgonen vaknade mamma innan resten av familjen. (Mamma ville äta frukost lääänge.) När hon klev ur duschen möttes hon av denna syn:

Sådan far sådan dotter: Sådan far sådan dotter

Efter en lång och härlig frukost checkade vi ut och tog en promenad till Nordstan. Där mötte vi mammas morbror Leif och moster Gunilla. De bjöd oss på lunch på Palace, mycket gott och trevligt! Vi drog sedan vidare och köpte tre sorters espressobönor och god mörk choklad. Vi begav oss hem framåt eftermiddagen nöjda och glada.

Om ni undrar vad Lilla T gör nu när mamma hunnit skriva ett sådant långt blogginlägg kan jag rapportera att det just nu ser ut såhär i sovrummet:

Tilde sover

1 svar på ”Helg i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *