Skåneresa

I helgen var vi i Skåneland. Vi åkte till farmor på fredagskvällen när det började bli sovdags för lilla T. Hon sov hela vägen denna gången!! På lördagen var vi på en liten shoppingtur i stora staden Hässleholm, det var kallt där.  Tur att jag har min björnoverall tycker Tilde. Här väldigt nöjd i famnen efter leksakstittandet på Nisses:

pict3237.jpg

På lördagskvällen körde vi till Helsingborg för att gå på fest. Det var pappas barndomskamrat Helena som firade att hon fyllt 30. Nej förlåt 29+ var det. Tilde var en riktig partyprinsessa och var vaken fram till 21:30. Sen somnade hon gott i extrasängen och sov ända till 01!! Mamma matade och gav pyjamas sen stoppade hon in Tilde, och de andra lulliga två (dvs pappa och faster Sara) i bilen. Alla tre somnade snabbt och mamma fick därför prata med sig själv under den en timme långa färden hem. Väl hemma i Tyringe igen bäddades Tilde ner i sängen utan att ens öppna ögonen.

På söndagen kom Farbror Tobias och Erika samt mormor och morfar på besök i Tyringe. Vi fick god söndagsmiddag med äppelkaka till dessert! Tildetott var som vanligt i fokus och trivdes utmärkt själv i soffan när alla andra tittade på:

pict3244.jpg

Hon trivdes dessutom väldigt bra i Erikas knä:pict3257.jpg

Mamma, mormor och farmor sitter här som smider planerna för Tildes namngivningsfest som är den 24/11.pict3258.jpg

Någon som inte får glömmas bort är Faster Saras lilla terroristkatt Selma. Hon gillar verkligen att leka i trappan. Pappa har några fina klösmärken på händerna (skyll dig själv säger mamma).

pict3261.jpg

Efter en lång helg med mycket folk och sena kvällar kom vi så hem till katterna igen i går kväll. Tilde somnade strax innan 22 och vaknade sedan inte förrän 6:30 för lite mat. Hon somnade sedan om och mamma å Tilde fick sovmorgon till 8:30. LYX!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *