Slappardag

Idag har vi inte gjort något vettigt alls. Skönt!

Eftersom det var så fint väder på förmiddagen ville mamma gå ut och fota Tilde när hon kastar löv. Mamma såg en bild framför sig där Tilde har hela famnen full med löv – kastar upp dem i luften så de faller ner över henne. Nog kunde Tilde kasta löv – ett och ett.

Vi tog en sväng ner på stan och fikade på Wayne’s coffe. Tilde gillar kaaaka och faft. Mamma passade på att shoppa lite (till T såklart) och pappa fick promenera med en sovande T i vagnen.

Kaaaka kräver motion därför har pappa ägnat en del av kvällen åt att lära T hantera en innebandyklubba. Övningen kan summeras med orden ”blandat resultat”.

Filmsnutt från innebandyträningen: Innebandy

Mycket tid under eftermiddagen har gått åt till att ta ett gosedjur, försöka bädda ner det på diverse ställen (soffan, lära-gå-vagen, sypuffen) med hjälp av snuttefilten, klappa lite på dem och säga: sch, sch swoa (swoa=sova). Undrar just var hon kan fått detta ifrån??

1 svar på ”Slappardag

  1. Hej Tilde! Vad duktig du är på innebandy! Vi gillar såna bollar och på öppna förskolan har de massor som vi alltid brukar sno åt oss! Vi visste inte att man kan få ha en klubba också… Det får mamma fixa ju! Hoppas allt är bra med dig och din mamma och pappa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *