Bildbevis

Eftersom pappa och Tilde forrtfarande ligger och sover kan mamma passa på att sitta vid pappas dator och blogga lite. Lovade bildbevis på att män kan göra två saker samtidigt och här kommer det. OBS! Han passar även katten…

Pappa och Tilde leker

Med risk att bli anmälda till socialen ska jag berätta att vi härom kvällen plågade vår dotter. Vi gjorde fotavtryck. Mammas arbetskamrat Sofia var här och assisterade. Det var svårt nog att vara tre. Tilde tog det med ro och sov sig igenom det hela. Vi tror inte att hon tog någon skada. Hon har inte sagt något i alla fall.

Målar foten

Resultatet

3 reaktion på “Bildbevis

 1. Hej farmors hjärtegryn!
  Tack för att jag fick tillbringa några av de första dagarna
  i ditt lliv tillsammans med er. Kram o puss från farmor!

 2. Snygg blogg 🙂 och det va en liten stackare… inte katten eller johan asså 🙂

  Hoppas vi ses snart.

 3. Vilket sött fotavtryck!
  Är väldigt impad av J’s simultankapacitet 🙂

  Kramkram från Å & W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *