4-kilos spärren

Nu har Tilde hoppat över 4-kilos spärren på dagens BVC besök. Hon har även blivit 54cm lång. Vi höll nästan på att missa dagens besök 11.30. Tilde åt till klockan 8 och då passade mamma och pappa på att sova lite och vaknade inte förrän halv 11. Frukosten bestod av blåbär som mamma plockade med moster Mallan igår. Tilde var på sitt första besök i Ulvstorp igår och träffade Arne och tant Greta. Tilde var en väldigt trött bebis igår. Hon sov nästan hela dan. Det var lite värre i onsdags då vi var på stan och träffade Jessica och Joel. Då var det en väldigt arg och grinig Tilde. Så det kanske inte var konstigt att hon sov hela dagen igår. Små bebisar blir väldigt trötta av att skrika.

Idag ska vi till vetrinären med Elvis. Han har bajsat blod i några veckor så nu får han bli undersökt. Antagligen har han väl ätit snörre när inte mamma och pappa såg på. Elvis mår bra och äter bra men vi vill ändå att han blir undersökt.

1 svar på ”4-kilos spärren

  1. Stackars Elvis 🙁
    Hoppas allt är bra med honom!

    Bra att du växer Tilde! Växer man så det knakar är det int konstigt om man är lite gnällig ibland! Dessutom är det trist att gå på stan, det tycker jag med 😀 Ni får komma hem till mig och leka en dag 😀

    kram Joel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *