Fy på oss…

…vad dåliga vi är på att skriva på bloggen. Av någon konstig anledning har mamma oftast inte tid att sitta framför datorn på dagarna. Tilde har lite högre krav på sin mamma än att hon nöjer sig med att ligga på golvet. Bäst av allt är att stå när mamma håller i händerna. Näst bäst är att sitta, men det är svårt. Det blir väldigt lätt små Tildetiltar åt ena eller andra hållet. Dessutom kastar sig fröken bakåt rätt som det är så det vill till att mamma är med.

Ja, vad har hänt sedan sist då? Öh, svårt att komma på eftersom det händer massa saker hela tiden. För 2 veckor sedan (usch vad längesedan) var mamma och Tilde i Hovslätt på fredagskvällen när pappa var på fest med jobbet. Vi var tillsammans med Anna H ute hos Åsa och Wilmer och åt tacos och äppelpaj. Stora Wille fyller snart ett år och om en vecka ska Tilde gå på sitt första ettårskalas!!

Bild på jubilaren bifogas här: pict3336.jpg

Idag har vi varit hemma hos Lisa och Gustaf och ätit frukost. Vi tog bussen till Gräshagen eftersom mamma var lite optimistisk med tiden. Till frukostbjudningen kom även Katarina och Matilda (16 dagar idag!).

Gustaf inspekterar vem mamma håller i: pict3338.jpg

Sötaste bruden har hittat tummen: pict3342.jpg

Gustaf 8 månader:pict3344.jpg

Katta och Tilde i soffan: pict3340.jpg

Mammas älskling kan sitta själv (nästan i alla fall): pict3341.jpg

I morgon är det julklappsshopping på stan som gäller för mamma å Tilde, vi får se om vi gör några fynd…ni är väl snälla alla barn?

1 svar på ”Fy på oss…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *