Fotokavalkad och diverse gratulationer

Här kommer en efterfrågad uppdatering och en fotokavalkad. Först ska vi ha diverse gratulationer (vissa bättre sent än aldrig). Grattis på 1-årsdagen SIGNE (9/12)! Grattis på 2-årsdagen JOEL (9/12)! Välkomna till världen ELISE och MILLA, grattis mamma Cissi och pappa Marko (12/12)! Grattis på födelsedagen morbror Urban (5/12)! Grattis på födelsedagen mamma Vera (12/12)! Grattis till morfar, första dagen som pensionär imorgon!

Ja, vad har hänt sedan sist. Massor antagligen! Det har firats födelsedagar i Tannåker. Mamma och Tilde har varit på julavslutning med kören. Tilde gjorde succé i sin pepparkaksdräkt. Hon gjorde även ett besök på mammas jobb på luciamorgonen. På mammas födelsedag serverade pappa frukost på sängen. Tilde var mycket konfunderad. Sedan kom mormor med nybakade lussekatter och lite julgodis. Mormor bjöd även mamma på lunch på stan. På kvällen var familjen Hansson påTaste of Beirut och åt middag. MUMS! Vi har varit hos Katta och Matilda (Emilia var på dagis) och limmat ihop pepparkakshus. Vi har passat Emilia en eftermiddag och Matilda en förmiddag. Vi har varit på babysim och öppna förskolan. Skulle tro att vi hunnit tvätta lite tvätt och byta en och annan blöja också! Nog tjatat, jag har säkert glömt massa roligt, nu kommer lite bilder:

Stor tjej badar själv: pict3464.jpg

Mamma och prinsessan: pict3471.jpg

Pappa och Tilde spelar tennis på Wii, mycket träning för pappa: pict3477.jpg

Elvis tränar även han:pict3482.jpg

Fötterna är det roligaste man kan leka med: pict3508.jpg

Tomten Emilia leker med Tildes pusselboll: pict3545.jpg

Pepparkaksgumman: pict3554.jpg

Mamma och Tilde på luciamorgonen: pict3557.jpg

Vi behöver större skohylla: pict3569.jpg

Här kommer till sist en liten filmsnutt på Tilde när hon leker med den roligaste leksaken i huset, en kartong: pict3565.AVI


1 svar på ”Fotokavalkad och diverse gratulationer

  1. Hej tilde!
    vi tycker att det är jättekul att du läser vår blogg! du verkar vara en supercoll liten tjej och vi får komma upp och leka lite! vår bror svensson hälsar till elvis och ester att han känner sig lite ignorerad men att vi är så pass söta att han accepterar det.. men han HATAR blöjbyten!
    Hälsa mamma och pappa!
    /elise och milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *