Lite bilder sedan sist

 Vårt hem har den senaste tiden sett ut såhär:  pict4016.jpg

Men tack vare pappa, mormor och morfar är det nu väven uppsatt och målad. De sista fondväggarna kommer att fixas efter påsk. Mormor och morfar har även bistått med hushållet och diskat både glas och Tilde: pict4023.jpg

Fast de har varit tre stycken vuxna på dagarna har Tilde ändå lyckats fixa till lite hyss. Att leka med tapetklistret var riktigt roligt:

pict4052.jpgpict4053.jpgpict4051.jpg

En och annan matbit: pict4025.jpg och besök på öppna förskolan har pappa och Tilde också hunnit med: pict4038.jpg

Förra helgen var familjen Hansson i Göteborg och hälsade på Herr och fru Alexandersson. Det var roligt och Tilde gillade att utforska ett nytt ställe. Allt var okej utom klinkergolvet i köket för det gör ont när man ramlar där.

pict4044.jpg
pict4043.jpgpict4047.jpg

En långfredag som denna passar familjen på att vila upp sig. Imorgon bär det av till mormor och morfar i Malmbäck för att fira påsk med den Cederqvistska familjen. På söndag kommer farmor och faster och Tilde längtar så…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *