Pappas födelsedag

I går var det pappas födelsedag! Hipp hipp hurra! Mamma var ledig och spenderade hela dagen med familjen (nästan hela iaf). Vi var på Jensen´s Bøfhus och åt lunch. Jag fick smaka bröd och pommes. Pommes var sådär men brödet var en höjdare! Det var meningen att jag skulle fotograferas på förmiddagen med fotografen var sjuk så det får bli nästa vecka istället.

Mamma hade bakat tårta till pappa dagen till ära:

pict4161.jpg

När det var dags för middag kände inte jag för att bli matad, fick jag däremot äta själv gick det bättre. Mamma svor ännu en gång över att hon köpt vit duk men jag tycker att morotsfläckar är klädsamt på kläder, hår och dukar.

pict4174.jpg

pict4179.jpg

Mamma passade även på att filma lite när jag äter själv: pict4168.AVI

På kvällen när jag somnat (hmm…varför fick inte jag vara med?) drack mamma och pappa vin och hade köpt färska räkor. Räkorna luktade konstigt och hade en konstig bismak. Ni ser ju på pappas min! Inte ens Elvis ville ha dom. Det slutade med att mamma och pappa åt bröd, drack vin och åt resten av tårtan till middag. Nyttigt och bra!

pict4185.jpg

Pappa tyckte att det (förrutom räkorna) var en bra födelsedag och längtar redan till nästa =)

Over and out!

/~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *