Helgen som gick

I helgen hade vi celebert besök i form av Fredrik Celin. Tilde gillade Fredrik. Det verkade som om Fredrik gillade Tilde. På lördagen när vi satt och åt frukost hörde vi ett väldigt brak. Vi undrade hur många bilar som krockat i rondellen. När vi gick ut på balkongen såg vi inte några krockade bilar, däremot upptäckte vi att en del av fasaden rasat ner. Efter en kort stund kom det en polisbil och en bil från räddningstjänsten (tyvärr inte någon riktig brandbil). Vi gick ut för att kolla på polisbilen som hade blåljusen på. Mycket spännande tyckte Tilde. Mamma, pappa och Fredrik var mer intresserade av fasaden. M och P såg för en kort stund lägenhetens värde falla med många pengar. Tack och lov kom ingen till skada och det som föll var ”bara” en utsmyckning (enligt måndagens JP). På eftermiddagen kom det en STOR kran och lyfte bort de delar som ramlat ner. Det var väligt spännande att titta på tyckte Tilde.

Så här fint blev det:

På lördagseftermiddagen var vi och bowlade och på kvällen var vi på fest hos Anna och Johan. Tilde träffade där en ny kompis som heter Ida och är 4 år. Ida är enligt egen utsago bäst i världen på att hoppa och slå kullerbyttor. Hon visade gärna Tilde hur man gjorde och T var mycket imponerad.

Söndagen blev en slappardag. Fredrik begav sig vid lunchtid och familjen Hansson spenderade dagen på luftmadrassen framför TV:n. Tilde lärde sig att man kan stå utan att hålla i sig och detta övas det nu flitigt på varje dag.

Hallå:

Kan själv:

Klappa händerna när du är riktigt glad:

I går var pappa, morfar och morbror Urban ute och fiskade hela dagen. Mormor, mamma och Tilde var på stan och A6 =). Mamma skulle köpa en klänning till farbror Tobias bröllop men kom istället hem med 2 pyjamasar, 2 par skor och ett par stövlar. Samtliga till Tilde. Tilde fick även en fin outfit från PO.P av mormor. Tack mormor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *