Jobbslut, Vätterpremiär och jubileum

Pappa har nu arbetat sin sista dag på IT-centrum. På fredag börjar han på Tactel i Huskvarna. I morgon har han semester som ska avnjutas vid Åsasjön tillsammans med mamma, Tilde, Wilmer och hans pappa Fredrik.

Igår flexade pappa ut lite tidigare och vi var på besök hos Wilmer i Hovslätt för han har en stor pool med massa bollar i som man kan leka med. Tilde och Wilmer hade roligt i flera timmar. 

Mamma och Tilde har fått klara sig på egen hand i tre dagar när pappa jobbat. Vi har tvättat och städat lite och busat massor. Idag på morgonen var vi först i lekparken i Friardalen. Vi var där redan 8.15. Man får ju passa på att busa, gunga och gräva i sanden ute innan det blir för varmt. Tilde har även ägnat lite tid åt att organisera skohyllan med stor omsorg:

Idag har Tilde badat i Vättern. Enligt Jönköpingsposten var det 24 grader i vattnet. Tveksamt tyckte pappa, mamma sa att det iaf var över 20. Tilde tyckte att det var roligt. Det var lite läskigt att sitta själv i vattnet, men om mamma eller pappa slängde runt henne eller hoppa upp och ner var det desto bättre. Pappa hade riktigt roligt i sanden med alla leksakerna. Han grävde en plaskdamm och långa kanaler som Tilde gillade att förstöra.

Gräva är Tilde riktigt bra på: 

Så bra att hon måste badas:

  

Pappa kan också:

Den som gräver en grop åt andra…

Ilsk som ett bi för att badstunden var slut:

 

Vill dessutom påpeka för våra trogna läsare att detta är inlägg nummer 100 i Tildes blogg. Vi firar detta med en bild på en väldigt liten Tilde:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *