Vinter!

Idag har det varit snö i staden! Vi stod och hängde utanför Team Sportia när de öppnade och investerade i Tildes första pulka. Med undantag av lunch- och sovpaus har vi varit ute fram tills dess att det började mörkna. Tilde och mamma hade nog lika roligt båda två. På eftermiddagspasset hade vi mackor och varm choklad med ut i pulkabacken men Tilde hade inte tid att fika. Hon skulle åka pulka eller gunga i lekparken. Mamma lyckades få till några få kort som kommer här:

Vi fick inte med oss kameran till kalaset i söndags för batterierna valde att lägga av. Mamma hann dock fånga en festfin Tilde precis innan vi skulle gå.

Tilde sitter nu i soffan och tittar på Teletubbies. Mamma ska försöka få in en kyckling i ugnen så att det blir middag när pappa kommer hem!

Over and out.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *