Jullov

Nu har vi jullov! Pappa jobbar några timmar till, sen får han också fira! Ikväll ska mamma på after work med sina underbara arbetskamrater så pappa och Tilde får fredagsmysa på egen hand. Det har de gjort förr så det ska nog gå bra.

Igår var Tilde och mamma på mammas jobb för att äta jullunch. Äta och äta – mamma slängde i sig lite gröt. Tilde åt ett hörn av skinkmackan, en clementin och 4 chokladbitar. Tilde och Joel hade jätteroligt i korridorerna. Man kan springa jättefort och jättelångt. Efter lunchen tog mamma och Jessica en promenad till A6 och barnen slocknade i vagnarna. Mamma och Tilde hann även med en kort runda på stan innan det blev hemgång.

Tilde shoppar julklappar:

I kameran fanns det bilder kvar från helgen då farmor var här. Dessa togs under shoppingturen på A6.

Mamma lovade faster Sara ett bildbevis på pepparkaksloket hon och Johan konstruerade.

Titta Sara, här är det:

1 svar på ”Jullov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *