Luciatåg, aldrig i livet!!

Idag klev pappa upp tidigt för att fixa frukost på sängen åt mamma. Tilde låg kvar hos mamma och tittade på bollibompa. Pappa kom in med paket, frukost och skönsång. Tilde tyckte att det var märkligt. Efter en snabb frukost för mamma kom tomtedräkten fram och Tilde förvandlades till universums sötaste tomte. Sedan bar det av till dagis för Tildes livs första luciatåg. Tilde ville inte, jag upprepar: INTE, delta i detta spektakel. Hon satt och tjurade i pappas knä medan de (flesta) andra barnen illustrerade och sjöng ”Sagan om ett luciatåg”. Efter föreställningen var det fika innan det var dags för mamma och pappa att gå.

I eftermiddag kommer farmor och faster Sara!! Skoj tycker mamma, pappa å Tilde. Vi ska försöka fota tomten här hemma i eftermiddag i hopp om att få en bättre bild än denna:

2 svar på ”Luciatåg, aldrig i livet!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *