Sedan sist…

…har vi jobbat några veckor. Tilde trivs jättebra på nya dagis och avgudar ”fröken” Ann-Charlotte. Det är mycket tjat om Annselot här hemma. Bäbisen i magen växer så det knakar och ägnar sina dagar åt att försöka flytta på mammas lever och njurar. Tydligen är de i vägen.

Jag vet inte riktigt vart dagarna och veckorna tar vägen men nu är det bara 8 veckor kvar (hoppas vi) till bäbis kommer ut. Vi funderar mycket på namn och Tilde håller envist fast vid att ”lillebo” ska heta Pippi. Vi får väl se…

I går och idag har Tilde varit febrig och först blev mamma rädd att det skulle vara influensa men eftersom T idag springer runt som en liten tok (förvisso med 38 graders feber) så känns det inte så aktuellt längre. Igår var hon desto hängigare och tillbringade hela dagen i soffan med pappa. Framåt kvällen behövdes variation och då är datorn ett bra alternativ tycker Tilde:

pappas-tjej daton

Idag är pappa i Göteborg och skriver sitt JAVA-certifikat och nyss kom ett MMS med en bild på en espresso och en cappuccino där det stod ”nu firar jag” så: GRATTIS pappa du klarade det!

Ikväll ska mamma ut och äta och partaja med brudarna (fast mamma kommer nog göra en tidig kväll eftersom hon ska jobba imorgon och dessutom inte orkar dansa hela natten).

I morgon ska mamma och Tilde fira pappas godkända certifikat, men säg inget till honom!!!

Till sist en bild på någon annan i  familjen som börjar bli stor nu.

Ärligt talat, kan det vara bekvämt? cilla1

3 reaktion på “Sedan sist…

  1. Grattis pappa Johan !!!!
    Jag förstår att Du haft god hjälp av Din medarbetar på bilderna ovan.
    KRAM
    // mormor

  2. OJ! Bara åtta veckor kvar!! Vad fort det har gått! (lätt för en utomstående att säga) Spännande!! Vet ni att det är en ”lillebo”?

  3. Annie: nä, vi har ingen aning vad det är för kryp där inne. Jag är dock helt övertygad om att det är en pojke (fast det var jag förra gången också…hmm.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *