Borta bra men hemma bäst!

Efter en vecka på resande fot är vi nu hemma igen! Vi har hunnit med många besök under veckan som gått. Först sov vi två nätter hos mormor och morfar. Sen drog vi vidare till farmor där farbror Tobbe och Erika samt faster Sara hälsade på. Vi sov fem nätter hos farmor och gjorde många utflykter. Pappas mormor, pappas farmor, pappas (och mammas) vän Helena, pappas morbror och moster (samt syskonbarnbarn till moster från Polen) och farfar har fått äran att träffa Tilde! I går begav vi oss hemåt med ett middagsstopp hos morbror, moster och kusinerna. Eftersom pappa och morbror ”bara” skulle fixa datorn efter middagen slutade det med att vi sov över. Idag har pappa varit och handlat medan mamma och Tilde ägnat sig åt att tvätta all tvätt som någon smutsat ner under en vecka på turné.

Tilde har under veckan som gått presenterat sitt första smile! Det har dessutom blivit många sedan dess. Hon svarar även när man pratar med henne. Fast det tar tid innan det kommer ett litet ljud. Prata är svårt när man bara är fem veckor gammal.

Pappa har hunnit med två fisketurer under resan. Den tillsammans med svärfar resulterade i en gädda som vägde 2800g (som Tilde!!!). Den andra tillsammans med bror Tobias resulterade i en flottfärd, men ingen fisk.

Familjen Hansson tänker spendera resten av kvällen i TV-soffan. Imorgon ska vi till mammas moster Helena i stugan. Pappa ska få fiska med Mats och mamma får väl titta på när Helena gosar med lilla T.

1 svar på ”Borta bra men hemma bäst!

  1. Härligt att ni alla haft en fin semesterresa till oss och till alla i Skåne.Tilde har självklart inte svårt att prata det är bara ni föräldrar som inte förstår att hon frågar efter mormor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *