Hos mormor och morfar

Nu är jag hos mormor och morfar!! Vi har fått sviten att sova i. Alltså mormor och morfars sovrum. De sover själva i extrasängarna. Jag trivs bra här. Det är trevligt att få vara i Höneskruv en gång innan de flyttar härifrån. I kväll kommer mammas gamla dagmamma och ska inspektera mig. Det blir nog den mest noggranna inspektionen hittills. Bäst att jag tvättar mig bakom öronen två gånger innan dess!!

 /~

1 svar på ”Hos mormor och morfar

  1. Tildes mamma hade inte koll på hur det skulle bli li när Karin (ovan nämnda dagmamma ) kom på besök. Tilde blev beundrad !!! Det var föräldrarna som blev inspekterade och som tur var godkända Phuuu !! Inte för att jag hade trott ngt annat. men man kan aldrig vara säker när det gällerKarin Axelsson. Presenthalsband och lämpligt också prinsesstårta fick Tilde av Karin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *