Första veckan på egen hand

Fy bubblans vad tiden går fort. Mamma och jag har klarat oss på egen hand i en hel vecka när pappa har arbetat. Fast igår var vi och hälsade på pappa på jobbet en stund på eftermiddagen. Jag och mamma ägnar oss mest åt att promenera, äta, sova och mysa. Jag promenerar inte så mycket, jag ligger mest i vagnen eller hänger i bärselen. Mamma säger att jag varit en duktig och snäll flicka hela veckan. Jag kinkar mig lite på kvällarna för att inte skämma bort dem allt för mycket! Ikväll har jag badat med pappa i badkaret. Det var riktigt trevligt och jag var glad i minst 15 minuter innan jag tröttnade.

Nu ska jag vila lite i soffan innan det är tid för kvällsmat och sovdags för natten.

Måste passa på att säga grattis på födelsedagen till faster Sara som fyller år idag!!

/Tilde

2 svar på ”Första veckan på egen hand

  1. Så duktigt Du är Tilde! Mormor har som Du vet lité att stå i nu när vi skall flytta närmare Dig men om det skulle bli tråkigt med bara mamma hemma så hör av Dig så kommer jag gärna och stör er.
    Kraaaaaam
    Mormor

  2. Tack lille Tilde 🙂 va en snäll flicka mot mamma å pappa nu… Fast lite busig får du va 🙂 Puss o Kram Faster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *