Partyprinsessan

Igår var vi hos Johan och Anna på fest. Tilde var på dåligt humör när vi skulle åka men väluppfostrad som hon är vände det i bilden och hon charmade alla på festen.  Hon kan inte sova utan att ligga i famnen när vi är hemma, men att ligga själv i insatsen till vagnen när vi är på fest går alldeles utmärkt. Nu vet vi alltså att om hon har svårt att sova ska vi bjuda 15 personer som pratar, skrattar och lyssnar på hög musik. Vid 23 drog vi oss hemmåt eftersom merparten av samlingen skulle ut på krogen. Visst hon var ju i målsmans sällskap, men vi tror att hon fått svårt att ta sig in på 25-års-gräns.

Vi har gjort ett försök att minska storleken på bilderna och här kommer ett urval:

I snart tre veckors tid har Tilde bjudit oss på sina ljuvliga leenden men de är svåra att fånga på bild. Här kommer det bästa försöket hittills. Lite suddigt men håll till godo: Första bilden på ett smile

Badandet går bättre och bättre. I fredags kväll badade pappa och Tilde tillsammans i badkaret. Båda tyckte det var riktigt mysigt och Tilde härdade ut i 15 minuter innan underläppen började puta ut: Pappa och Tilde badar

Tilde har fått låna en babysitter av Joel som är väldigt populär. Tilde gillar att ligga och titta på Nalle Puh o co. Mamma uppskattar att kunna göra saker med båda händerna i bland, tex äta. När inte Tilde ligger i den har NÅGON annan upptäckt hur mjukt och trevligt det är: Elvis nya favvoplats

1 svar på ”Partyprinsessan

  1. Kul att du gillar babysittern, Elvis!!
    Hoppasa Tilde får låna den ibland…;D
    kram från Joel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *