Regn regn regn

 Fy bubblan vad jag är trött på allt regnande.  Idag har jag ochTilde haft en fikadag. Eftersom öppna förskolan var stängd för planeringsdag invaderade vi Kaffé paus med 8 mammor, 8 bäbisar och 8 barnvagnar när de öppnade vid 10. Strax innan lunch drog vi oss därifrån för att lämna plats åt lunchgästerna.  Efter fikan gick vi hem och åt lunch, sedan gick vi ner på stan och mötte Anna H. Vi promenerade sedan i regnet hem till henne och Café Allan där vi fick blåbärsmuffins och kaffe. Allan var mycket skeptisk till Tilde. Han tyckte att hon luktade skumt och dessutom lät konstigt.

Allan: Allan

På tal om konstiga katter, Elvis vet att han inte får ligga i vagnen. Men ingen har sagt något om varukorgen under vagnen.

Kattvagn

Igår köpte jag vantar till Tilde. Hon envisas med att ha händerna utanför täcket och helst även utanför liften. När det blir kallare kan det bli jobbigt…

+8 och spöregn bryr sig inte prinsessan om: busunge

Till sist en (lite suddig) bild på en glad Lillfis= gladfis

Gladfis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *