Gissa vikten!

Imorgon är det dags för Elis 3-månaderskontroll. Dunderklumpen bara äter och äter och har nu börjat använd bodys i storlek 68. Mamma och pappa är nyfikna på hur mycket han väger och hur lång han är. Vi tänkte utlysa en tävling: gissa Elis vikt och vinn barnvaktstid (alltså vinnaren får passa barnen!).

Vad väger dunderklumpen nu? (Tips på vägen – för en månad sedan var matchvikten 5490 gram och var 58 cm lång) För att bidra med din gissning kommentera detta inlägg. Resultatet redovisas under morgondagen. Lycka till!

Eftersom inlägget handlar om E kommer en bild på T (som blir störd av pappas pussande mitt i lussekattsbaket):

puss

4 svar på ”Gissa vikten!

  1. 5875 gr 59 cm gissar jag. Den som kommer två i tävlingen får förståss två barnvaktsdagar då, eller jur ?
    KRAAAAAAM
    //mormor

  2. Jag gissar på att han liksom jag (när jag var 3 mån) väger 6200g och är 64 cm lång! Hälsa storasyster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *