Snart är det vardag igen

Nu har pappa jobbat i snart två hela arbetsdagar. För oss andra börjar inte vardagen förrän på tisdag med dagis och allt vad det innebär. Vi har börjat vända tillbaka dygnet och två dagar har vi nu gått upp före halv åtta. Inte illa med tanke på att vi i början av denna veckan inte åt frukost före 10. Idag har mammas kusin Anna och barnens syssling Emil varit på lekbesök . Vi hann med några åk i pulkabacken, fruktstund, lek och lunch. Härligt!! Nu i eftermiddag har Tilde och mamma skottat snö och varit på en promenad på jakt efter en hare som lämnat spår i snön. Tilde skulle promt veta vart haren tagit vägen, vi letade och letade men utan resultat. Elis var inte till någon vidare hjälp utan sov mest i vagnen.

Bjuder på två bilder från julhelgen:

Elis och mormor konverserar vid skötbordet:

elis

RetroTilde i pappas gamla mössa och vantar. Bilden är tagen i lekparken nära farmors hus i ett skåne med snö!!

retrotilde

1 svar på ”Snart är det vardag igen

  1. Hej!
    Vilka underbara kort på dina små godingar. Tänkte bara säga att dina kläder är klara i slutet av veckan.
    Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *